10 db/sok 40cm réz heat pipe a napenergiával működő vízmelegítő, napkollektoros meleg víz, fűtés, split nyomás alatti napelemes vízmelegítő
10 db/sok 40cm réz heat pipe a napenergiával működő vízmelegítő, napkollektoros meleg víz, fűtés, split nyomás alatti napelemes vízmelegítő
Sku: s5841
(1 Vélemények)
Új

Ft8 479 Ft10 341

Leírás:

Ez magában foglalja: 10 db réz heat pipe a napenergiával működő vízmelegítő 40cm hossz, átmérő 14 mm

Paraméter:

Anyaga: Réz

Átmérő: 14 mm (Header)

Cső átmérő: 8mm

Hossza: 400mm(beleértve a fejlécet)

Alkalmas az üveg cső (hossz 500mm)

Alkalmazás:

helyezze be az üveg cső a napenergiával működő vízmelegítő sűrített napenergia melegvíz-fűtési rendszer, mint a fűtés át a média.

Fizetés

· Kérjük, vegye után 3 napon belül érdekében.

· Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fizetés, ha van valami probléma.

Értékesítési feltételek

· A pozitív Visszajelzés az élet. Mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, hogy egy jobb megoldás. Érdekel, hogy vevőink. Tehát, ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet majd próbálja a legjobb, hogy megoldja a problémákat. Elmegy semleges, vagy negatív visszajelzés nem oldja meg a problémákat.

Szállítási adatok

· A tétel szállítjuk 48 órán belül a munkanapon belül, ha a fizetés a megrendelés törölve van még 8 óra előtt PST napi (kivéve szombaton, vasárnap, valamint Ünnepnapokon). Ha van kivétel, akkor tájékoztatni fogja önt.

· A vevő, mint az importőr köteles megfizetni a vámkezelési költség, illetve a kapcsolódó ADÓ.

Rólunk

· Isten hozta nálunk! Mi vagyunk a speciális a Energiatakarékos elektronika: Napenergiával működő vízmelegítő, illetve vezérlők, szivattyú állomások, napelemes töltés vezérlő, inverter, SZOLÁR Lámpák, stb. Kérjük, látogasson el hozzánk túl gyakran. Örülünk, hogy veletek együtt dolgozni!

Lépjen velünk kapcsolatba

· Minden kommunikáció útján kezelik az e-maileket, ALI üzenetét. Arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Címkék: Sok, sok sok, sok 10, Olcsó, sok, Magas Minőségű, sok, sok, Kína sok 10 Szállítók.

  • Modell Száma: A3-SWH-HP-40-10
  • Csomag Méret: 44cm x 10cm x 6cm (17.32in x 3.94in x 2.36in)
  • Csomag Súlya: 0.8kg (1.76lb.)
  • Készülék Típus: sok (10 db/lot)

Kapcsolódó termékek