FL PCB Osztály A1-Erősítő testület -10
FL PCB Osztály A1-Erősítő testület -10
Sku: s5749
(1 Vélemények)
Új

Ft2 767 Ft4 256

Leírás:

FL PCB A1 Erősítő testület -10

Műszaki adatok: Méret: 133MM X 78MM

Csomag:

1 x FL PCB A1 Erősítő testület -10

Szállítási & Szállítás hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post Légiposta minden csomag lesz regisztrált a nyomon követési számot. Mi is a hajó által a UPS/EMS/DHL/FedEx az alternatív szállítási mód a megfelelő díjakat. Kérjük, e-mail, postai irányítószámát a szállítási árajánlatot.

Nemzetközi ügyfelek léphetnek a késések, a vámhatóság vagy a nemzeti postai szolgáltató. Tekintse át a vámmentes korlátozza. Kérjük, tudassa velünk, fizetés előtt, ha kell osztott szállítmány.

Szállítási idő

Az idő, hogy a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post, Légiposta, teljesen attól függ, hogy különböző desination a világ, ez is változhat, mivel a helyi időjárási viszonyok, postai politika, valamint az egyéni ellenőrzése. Alapja a postai Air mail szabályokat, valamint a tapasztalatok, kérjük jegyezni, hogy: amerikai Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Ausztrália, körülbelül 10-15 munkanap; Kanadába, körülbelül 12-18 munkanap; Brazíliába / Dél-Amerika, körülbelül 25-35 nap. Olaszország / Franciaország / Spanyolország / Németország/ Kelet-Európában, körülbelül 15-20 munkanapon belül.

Visszatér & Váltás & Repair elfogadjuk visszatér & csere számított 7 napon belül a vásárló megkapja a termékek, kérjük, hogy először kapcsolatba 7 napon belül kapja a parancsot. A termékeket vissza kell tenni az eredeti állapotában. Mint előny ügyfeleinknek, azt is előírják, javítás 3 hónapon belül attól a naptól, amikor ez a tétel szállították ki, javítás után történik, küldünk neked az elem, de az ügyfélnek meg kell fizetnie mind a szállítási módon.

Sok sikert & szép vásárlási élmény!

Címkék: Erősítő Igazgatóság, erősítő testület osztály, a osztályú erősítő igazgatóság, Olcsó erősítő igazgatóság, Kiváló Minőségű erősítő testület osztály, Kína osztályú erősítő testület Szállítók.

  • Maximális Teljesítmény Csatornánként: NINCS ÁRAM
  • Csomag: Igen
  • Márka Név: Q-BAIHE
  • csatornák: 2 (2.0)
  • Kompatibilis: Játék Konzol
  • Modell Száma: FL
  • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 0.132kg (0.29lb.)

Kapcsolódó termékek